Új kávé, friss lendület

Kóstold meg a Fresh Corner új kávékülönlegességeit: a Brazíliából származó, lágyabb ízvilágú, 100%-os brazil arabica; illetve az arabica testes aromájának és a robusta gazdag ízének gyönyörű egyesüléséből született arabica és robusta ötvözetet.
coffe-milk-right

Mit is jelentenek a fent említett fogalmak?

A Fresh Corner signature blendje az arabica és robusta ötvözet. A signature blend az egyedileg készített kávékeveréket jelöli, amelyet egyes kávézók vagy baristák saját receptúra alapján készítenek. A Fresh Corner arabica és robusta ötvözet ízvilágban Dél-Amerika, Afrika és Ázsia keveréke: a kakaó, a csokoládé és a pörkölt mogyoró kombinációját eredményezi a krémes állag természetes könnyedségével. A gondosan válogatott kávészemeket közepes szintre pörköljük, ezt a blendet minden típusú kávéhoz ajánljuk.

100% brazil arabica kávénk single origin termék. A single origin a származásra utal, ez a termőterület szerint szelektált kávé megnevezése. Fő jellemzője, hogy a kávébabok egyetlen meghatározott területről származnak: a Fresh Corner újdonságának esetében ez a brazil Minas Gerais régiót, az ország fő kávétermelőjét jelenti.

brazil

Brazília

A Fresh Corner 100% brazil arabica kávéjáról

Brazília a világ legnagyobb kávétermelője, innen érkezik a Fresh Corner legújabb, kiváló minőségű single origin kávéja, melynek elkészítéséhez gondosan szüretelt, majd szelektált, száraz feldolgozási módszerrel előkészített arabica kávécseresznyét használunk. A babokat frissen, közepes szintre pörkölik, így ízvilágban az édes tejcsokoládé, a frissen pörkölt mandula, a marcipán és a vajkaramella krémes varázsa köszön vissza. Espressoként vagy flat white-ként fogyasztva a legszürkébb napokon is üde színfolt lesz.

arabica
left-Side
brazil
right-Side

arabica és robusta ötvözet

  • csokoládé, kakaó, karamell, pörkölt mogyoró

  • 80% arabica + 20% robusta (Dél-Amerika, Afrika, Ázsia)

  • gazdag, intenzív, aromás, karakteres

  • espresso alapú italok (pl. latte, cappuccino, hosszú kávé)

  • Ízjegyek

  • Összetétel

  • Tulajdonságok

  • Milyen kávéhoz ajánljuk?

100% brazil arabica

  • pörkölt mandula, marcipán

  • 100% arabica (Brazília)

  • édes ízvilág, lágyabb és krémes testesség

  • flat white, espresso, espresso macchiato

left-Side
right-Side
arabica

arabica és robusta ötvözet

    Ízjegyek

  • csokoládé, kakaó, karamell, pörkölt mogyoró
  • Összetétel

  • 80% arabica + 20% robusta (Dél-Amerika, Afrika, Ázsia)
  • Tulajdonságok

  • gazdag, intenzív, aromás, karakteres
  • Milyen kávéhoz ajánljuk?

  • espresso alapú italok (pl. latte, cappuccino, hosszú kávé)
brazil

100% brazil arabica

    Ízjegyek

  • pörkölt mandula, marcipán
  • Összetétel

  • 100% arabica (Brazília)
  • Tulajdonságok

  • édes ízvilág, lágyabb és krémes testesség
  • Milyen kávéhoz ajánljuk?

  • flat white, espresso, espresso macchiato
brazil

A vásárlók kedvence

A kávé a gondosan kiválasztott friss alapanyagok, a friss pörkölés és a professzionális kávészakértelem révén egyedülálló élményt biztosít, melyet a Roastar Head of Coffee-ja, Nagy-Bertók Anita garantál, aki egyben a World Coffee Events minősített kóstolóbírája és szakértője is.

– A modern olasz gépekkel pörkölt kávét többfordulós belső és vásárlói tesztelés során választottuk ki, hogy vendégeink csészéjébe olyan ital kerüljön, ami minden igényt kielégíthet

Az új Fresh Corner kávéinkat 6 ország több mint 2.000 vásárlója bevonásával, sorozatos tesztelések mellett fejlesztette ki Nagy-Bertók Anita.

A friss baboktól a friss pörkölésig.

A friss alapanyag és a friss pörkölés teszi igazán egyedivé keverékünket. A gondosan válogatott kávébabokat közepes szintre pörköljük.

Helyi Roastar pörkölőüzemben pörkölve

numbers

A friss kávét a modern olasz gépparkkal pörköljük.

numbers

A pörkölt kávébabok frissen kerülnek a Fresh Corner kávézóinkba, ahelyett hogy hónapokig silókban állnának.

numbers

A folyamat során végzett többkörös minőség-ellenőrzés és baristáink szakértelme biztosítja, hogy csak minőségi kávé kerüljön a csészédbe.

A Fresh Corner kávé minősége garantált, hiszen a kávé útját a termőterületről egészen a csészédig végigkövetjük.

coffe_barista

Kávészakértőnkről

Professzionális kávészakértőnk, Nagy-Bertók Anita több mint 20 éve dolgozik a kávéiparban, hivatalos SCA-oktató (AST), World Coffee Events (WCE) – Sensory Világbíró/ Vizuális Világbíró Latte Art kategóriában

Karrierje során több szinten is tevékenykedett:

  • barista

  • barista és kóstoló versenyző

  • az SCA Hivatalos oktató

  • érzékszervi és vizuális világbíró

  • nemzeti és világbajnokságra felkészítő szakember (coach)

  • az SCA-modulok közül a következőket oktatja: – Bevezetés a kávé világába, Barista, Brewing, Sensory

autorhized
introduction
barista
brewing
sensory

Dobd fel a napodat, és kóstold meg a Fresh Corner új kávékülönlegességeit!

A kávé útja

Érdekel, hogy a friss aroma hogyan jut el Brazília kávéföldjeiről többek között hozzád?

Kattints és ismerd meg a kávé útjának 10 lépését

elolvasom

Espresso kisokos

Tudj meg többet a kávék olasz dívájáról! Espresso-tippek, érdekességek.

elolvasom
Töltsd le a alkalmazást és élvezd a Fresh Corner kedvezményeket!