Fedezd fel kedvezményeinket!
HU EN

Ingyen fogyasztás Buszvezetőknek és Idegenvezetőknek!

Regisztrációt követően egyből vendégünk vagy egy választható melegitalra, egy Jim energiaitalra, vagy egy Chrunch&Go chipsre.*

A MOL Move hűségprogram ingyenes wc használatot, személyre szabott ajánlatokat, nyereményjátékokat kínál számodra. Regisztrációt követően egyből vendégünk vagy egy kávéra, forró csokira, vagy teára! Tudj meg többet a programról.

Friss, gyorsan elkészített, egészséges ételekkel várunk úgy, hogy mindenki azt ehet, amit éppen megkíván a Fresh Corner Restaurantok kínálatából. Az ingyenes fogyasztás nem vonatkozik a MOL Shop-ban elérhető termékekre.

Szerezd meg a kedvezményeket!

Regisztrálj a MOL Move programba
Töltsd ki és add meg a lenti adatokat
Az extra kuponokat mindig a regisztrációt követő hónapban küldjük el neked, amelyeket megtalálsz az app-ban!
Gyűjtsd a pontokat és élvezd a személyre szabott kedvezményeket!

Add meg az adataidat

Kérjük, hogy azokat az adatokat add meg, amelyeket a MOL Move regisztrációdnál is használtál. A kedvezményes kuponokat a regisztrációt követő két héten belül írjuk jóvá a felhasználói fiókodra.

*Minden esetben forgalmi engedély vagy idegenvezetői engedély bemutatása kötelező a kuponok, kedvezmények felhasználásánál a Fresh Corner Restaurantok kasszáinál. A hozott utasok számát kötelezően meg kell adni a vásárlás során, amelyre dolgozóink minden esetben rá fognak kérdezni. Az ingyenes fogyasztás az applikációban elérhető kuponnal érhető el, ami 100%-os kedvezményt ad legalább 20 fogyasztó utas felett. Továbbá elérhető egy 50%-os kupon is, amelynek előfeltétele a fenti engedélyek egyike.

Töltsd le a alkalmazást és élvezd a Fresh Corner kedvezményeket!