Fresh Corner termo bögrék - Neked melyik a kedvenced?

Fenntarthatóság

A Mol-csoportnál hangsúlyos szerepet kap a körforgásos gazdasághoz való hozzájárulás és az alternatív energiák hasznosítása. Ezzel összhangban alkottuk meg 2030-as stratégiánkat is, melynek egyik fő célkitűzése, hogy fenntarthatóbbá tegyük működésünket az operáció minél több területén.

A töltőállomásainkon található Fresh Cornerekben nap mint nap rengeteg kávét adunk el. Mivel a kávéspoharaink túlnyomó többsége még mindig csak egyszer használatos, szerettünk volna valamit ezen a téren is tenni. A MOL-hoz hasonló nagyvállalatoknak felelősségük van az ökolábnyom csökkentésében, amelynek egyik területe az általunk használt csomagolóanyagok környezetbarátabbá tétele. Mindannyian a magunk szintjén tudunk tenni a probléma megoldásáért, ezért alkottuk meg az új, Fresh Corner termo bögre koncepcióját is, mivel úgy érezzük, hogy az egyszerhasználatos műanyagok elleni küzdelemben az ilyen irányú fejlesztésekre nagy szükség van. A Fresh Cornerekben forgalmazott, színes és egyedi designnal megalkotott termo bögre megvásárlásával most fogyasztóink velünk közösen járulhatnak hozzá egy jobb és hulladékmentes jövő megalkotásához
Hogyan működik?
Mindig hozd magaddal, hogy munkatársaink ebbe készíthessék el kedvenc Fresh Corner kávédat! Kérjük, mindig tiszta Fresh Corner termo bögrével érkezz!
Higiéniás intézkedéseinkkel összhangban munkatársaink a folyamat során soha nem fognak a termo bögrédhez nyúlni. Miután levetted a tetejét, a termo bögrét egy üvegpohárban fogják átvenni tőled.
MOL Move promóció szabályzat
  • A Fresh Corner termo bögrék kizárólag a Fresh Corner töltőállomásokon vásárolhatók meg.
  • A Fresh Corner termo bögre fogyasztói ára 3990 Ft.
  • A promóció érvényessége: visszavonásig.

Fedezd fel további termékeinket

Töltsd le a alkalmazást és élvezd a Fresh Corner kedvezményeket!