la Pizza di Gianni


„Ez nekünk nem csak egy pizza!”

Olyan meleg ételt szerettünk volna adni a vásárlóknak, amely minőségi, gyorsan elkészíthető és megkülönböztet minket az átlagtól. Mindezt úgy, hogy vásárlóink akár útközben is élvezhessék az olasz ízek kavalkádját.

Igen, a pizzáról beszélünk, amely bár az egyik legnépszerűbb étel a földön, mi mégis ezt az utat választottuk. És miután Ti is megkóstoltátok Gianni pizzáját, rögtön megértitek, miért.

Az alapanyag kulcsfontosságú a pizzánál. Az olyan nagyszerű hozzávalók, mint az anyakovászos tészta, a jó minőségű paradicsom, mozzarella és egy kis olíva olaj harmóniája teremti meg a tökéletes egyensúlyt.

Ahhoz pedig, hogy megtaláljuk a tökéletes receptet, hónapokon keresztül dolgoztunk együtt olasz szakemberekkel.

Több tucat sajtot, gombát, sonkát és paradicsomot kóstoltunk és teszteltünk, mire megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbbet. Még olyan apróságokat is figyelembe vettünk, hogy mennyire színeződik el a paradicsom sütésnél vagy melyik alakú szalámi tudja a legjobb élményt adni, ha beleharapsz egy szeletbe.

És hogy mire jutottunk?

Kóstold meg, és megtudod!

MOL Go applikációnkban nagyon egyszerűen meg tudod nézni, hogy a pizza mely töltőállomásokon érhető el a közeledben a további érdekes funkciók mellett. Letöltés után csak bökj a „keresőre” a főképernyőn és válaszd a la Pizza di Gianni-t!

Ha a teljes listát szeretnéd megnézni, kattints a lenti gombra!